Nieuws

Terrassen open bij Ros Music Zondag 31 mei

Op een mooie Pinksterdag………gaan we met Ros Music de favoriete terrasmuziek laten horen samengesteld door bijna alle horeca ondernemers van Rosmalen. Ook hoort u waarom ze dit hun ideale terras-topper vinden.

Zoals u ongetwijfeld weet gaan op 1 juni om 12.00 uur de terrassen weer open en natuurlijk de zaken zelf ook. Bent nog wat terughoudend en wil u het eerst allemaal wel eens zien of staat u te poppelen om weer heerlijk mensen te kijken?

Hoort u bij de eerste groep dan denken wij dat we aanstaande zondag met de muziek die we draaien de laatste twijfel weg nemen. De lijst is zo divers dat we diep in de archieven van de Ros hebben moeten duiken om het één en ander op te zoeken. Veel van eigen bodem, een band uit San Francisco, een prachtige fado uit Portugal, herinneringen van een tijd in Aruba….

Zondag tussen 14.00 uur en 15.00 uur. Wellicht gewoon luisteren via internet lekker thuis op uw eigen terras.