Je huiswerk moeten maken, het taalgebruik op social media, de sportwedstrijd winnen, de eerste verkering, het schoolfeest waar van alles gebeurt. Het komt allemaal voorbij in de humoristische theatervoorstelling ‘Pap, doe normaal!’, die op 13 januari te zien is in Den Bosch.

De voorstelling vindt plaats in De Maaspoort (Marathonloop 1). De voorstelling is vanaf 20.00 tot circa 21.15 uur (zonder pauze). De toegang is gratis. Reserveren kan via www.papdoenormaal.nl. Daar is ook de trailer te zien.

Leuk en interessant voor álle ouders en docenten, zowel van kinderen op de basisschool als op de middelbare school. Maar ouders mogen hun kinderen van 11 jaar en ouder (groep 7 en verder) meenemen, zodat zij het samen kunnen beleven!

‘Pap, doe normaal’ gaat over een vader die moet omgaan met allerlei voor hem nieuwe situaties nu zijn oudste zoon in de puberteit is. De spanning tussen beiden loopt steeds hoger op. Het (eerste!) vriendinnetje van de zoon maakt het alleen maar erger. En zijn jongere broertje zit er steeds irritant doorheen.