Nieuws

De laatste loodjes van Carnaval 2020

Afgelopen dinsdag was zondermeer de drukste dag voor het Carnaval in Zandhazendurp.

Onze (hof) fotograaf Ted heeft heel wat meters gemaakt om al die activiteiten vast te leggen

met zijn camera. Naast het al geplande Dweilfestival was er de (uitgestelde) optocht en het 55+ seniorenbal in de Kentering. Vervolgens het ontkleden van de Jeugd Prins en de uitslag van de Optocht rond de klok van 21.00 uur. Bleef dus nog de afsluiting rond 12 uur ’s nachts over en dus had ongetekende met een geleende lens van zijn broer maar eens de stoute schoenen aangetrokken en ook op pad gegaan om Ted enigszins te ontlasten.

Je kan nu eenmaal niet overal tegelijk zijn. Kijk maar eens mee naar wat er allemaal gebeurde in Zandhazendurp op dinsdagmiddag – avond en nacht.

Foto’s Herman Hubers