Nieuws

Groene bussen rijden vanaf 5 juli weer vanaf alle transferia

De maatregelen rondom het coronavirus versoepelen. We zien dat steeds meer mensen de binnenstad weer opzoeken. Vanaf zondag 5 juli is voordelig parkeren aan de rand

van het centrum op alle drie de transferia weer mogelijk.

Arriva heeft onlangs 7 nieuwe elektrische bussen in gebruik genomen. Met het openen van alle drie de transferia rijden er elektrische bussen op die lijnen. In totaal rijden er nu 19 elektrische bussen in ‘s-Hertogenbosch. Deze innovatieve bussen hebben geen uitstoot van uitlaatgassen en zijn bovendien stiller.

Het dragen van een mondkapje is in het openbaar vervoer verplicht. Verzoek is om drukte te mijden en om buiten de spits te reizen met de bus. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de gratis leenfietsen van de transferia.

Kijk voor meer informatie op www.s-hertogenbosch.nl/corona-binnenstad.