Satisfaction Rosmalen gaat vrijdag 8 januari 2021 voor de zorg- en hulpverleners uit de regio ’s-Hertogenbosch een zgn. ‘dankbaarheid’- event te organiseren. Het event MUSIC FOR CARE gaat , twee aaneengesloten dagen, in combinatie plaatsvinden met WELCOME TO SATISFACTION De Kentering aan de Dorpsstraat in Rosmalen.

Music for Care is bedoeld om zorg- en hulpverleners uit de regio een hart onder de riem te steken, een en ander gerelateerd aan de Corona-crisis. Alle lof en support was er voor het zorg- en hulppersoneel. Een groep die dag en nacht keihard heeft gewerkt (én nog steeds). Geen enkele inwoner van Nederland die nog twijfelde aan hun inzet.

Nu maanden verder, ebt deze dankbaarheid in de samenleving enigszins een beetje weg.

Toch is Satisfaction van mening dat deze groep een flinke pluim verdient. Dat wil de stichting niet louter en alleen bij woorden laten, maar ze ook daadwerkelijk in het zonnetje zetten door het organiseren van een gratis (muziek-)event.

Het evenement gaat overigens pas door als het licht verantwoord op groen kan (onder voorwaarden richtlijnen RIVM en/of overheidswege).

Mocht het 8 en 9 januari 2021 niet haalbaar zijn, dan wordt het verschoven naar een weekend in april (mede afhankelijk van de beschikbaarheid van de bands).

Als dat ook niet haalbaar is, dan stelt men het gewoon een tijdje uit. Dan gaat de organisatie voor vrijdag 7 januari 2022 voor Music for Care en zaterdag 8 januari 2022 voor Welcome to Satisfaction.

Maar één ding staat vast : De zorg- en hulpverleners houden Music For Care tegoed. Ongeacht het tijdstip. Gewoon, omdat we de inzet niet zijn en willen vergeten.

Een blijk van dank !

Programmering Music for Care + Welcome to Satisfaction

De programmering wordt zó van opzet , dat er nagenoeg voor alle bezoekers ‘iets naar wil’ is. De basiselementen van Welcome to Satisfaction blijven hierbij overeind staan : Veel live-muziek, verdeeld over meerdere zalen (onder één dak), ruimte (letterlijk en figuurlijk) om te kunnen keuvelen en te dansen. Een avondje lekker ontsnappen en ‘los’ !

Achter de coulissen werkt momenteel het organisatieteam, dat onder andere bestaat uit Amy en Luus, aan het vastleggen van de eerste bands.

Foto van Amy en Luus (twee van de zeven commissieleden)