Iedere zondag is er een kerkdienst in Mariaoord.

Vrijwilligers halen de bewoners van de afdeling op. Na de dienst worden ze weer terug gebracht. Het is niet alleen dat de bewoners naar de kerk kunnen, maar het contact met de vrijwilligers is ook heel belangrijk evenals even van de afdeling weg zijn.

Door ziektes en overlijden wordt het groepje kerkvrijwilligers klein. De vrijwilligers zijn bijna allemaal tussen 75 en 85 jaar, enkele uitgezonderd, dus grote kans dat hier in korte tijd weer mensen afvallen. Mocht u niets met de kerk hebben, maar toch willen helpen dan kunt u onder de dienst naar het restaurant gaan om gratis een kopje koffie of thee te drinken.

Wilt u graag zingen?

Er is ook een koortje dat twee keer in de maand de dienst verzorgt en dat wel wat steun kan gebruiken. Repeteren wordt een half uur voor de dienst gedaan.

Een koster / lector zou ook welkom zijn.

Dit alles hoeft niet iedere zondag. Als u één keer in de maand zou komen, zouden de bewoners al gered zijn. Ook is er onkostenvergoeding voor wie de afstand wat ver is.

Mocht u interesse hebben in één van bovenstaande functies, bel naar Geert Maas 06-52 60 94 85 of neem contact op per e-mail: g.maas

DOEN! HET IS ZO’N DANKBAAR WERK.