Nieuws

Boostervaccinatie: alle mensen geboren in 1936 of eerder kunnen nu telefonisch een afspraak maken

Ben je geboren in 1936 of eerder en wil je alvast een afspraak maken voordat je de brief van het RIVM binnen hebt? Dat kan. Bel hiervoor het Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer via 0800-7070. Dat kan iedere dag tussen 08.00 en 20.00 uur. Houdt er rekening mee dat in verband met de drukte er langere wachttijden kunnen zijn voor het maken van een afspraak.

Als jouw partner mee wil komen voor een boostervaccinatie, probeert GGD GHOR Nederland daarbij te helpen. Maak de afspraak telefonisch en geef aan dat je samen wilt komen. Jouw partner moet 60 jaar of ouder zijn. Voor jouw partner geldt, net als voor jezelf, dat de laatste (volledig afgeronde) coronavaccinatie of een positieve testuitslag van één van de GGD’en een half jaar geleden moet zijn.

Kijk voor de meest actuele volgorde van vaccineren op www.coronavaccinatie.nl. of op de website van het RIVM of lees de Q&A van GGD GHOR Nederland.

Geef een antwoord