Op zaterdag 23 november is het weer groot feest in Hintham. Sinterklaas komt weer zijn jaarlijkse bezoek brengen aan de wijk. Om 12.00 uur zal de Sint, bij het bruggetje over de AA , ( vlak bij de Oosterplas ) aan de Vincent van Goghlaan, zijn feestelijk bezoek beginnen. Sinterklaas heeft laten weten dat hij het heel erg leuk zou vinden als er veel kinderen bij het bruggetje klaar staan om hem welkom te heten. Voordat Sinterklaas aankomt zullen er al vrolijke sinterklaasliedjes gespeeld worden door het Jeugdorkest van Sint Cecilia uit Rosmalen. Je kunt dus al uit volle borst mee gaan zingen. Als de Sint bij het bruggetjes is zal hij lopend samen met de kinderen en de ouders naar “ De Biechten “ gaan om er daar een gezellige middag van te maken.

Als Sinterklaas omstreeks 12.30 uur in “De Biechten “ is zal hij de prijsjes uitreiken voor de mooiste kleurplaten en werkstukjes die gemaakt zijn. De kleurplaten worden uitgereikt via de scholen of zijn verkrijgbaar in ` De Biechten “. Kleurplaten kunnen tot en met 22 november ingeleverd worden bij de bar van De Biechten.

Niet alleen kleurplaten zijn leuk maar als er kinderen zijn die een werkstukje willen knutselen voor Sinterklaas zou dat helemaal geweldig zijn. Ook voor werkstukjes zijn prijsjes beschikbaar.

Om het allemaal nog feestelijker te maken zullen leerlingen van Dans en balletstudio Geraldine voor Sinterklaas een leuke uitvoering geven.

Als er kinderen zijn die zelf ook iets leuks willen uitvoeren dan mag je dat voor Sinterklaas komen doen op het podium. Toneelstukje met vriendjes of vriendinnetjes, dansje, muziek maken voor de Sint, voordrachtjes, alles vindt Sinterklaas leuk . Je mag je aanmelden in De Biechten tot op de dag zelf. De pieten zullen ook wel weer voor een aantal verrassingen zorgen. Alle aanwezige kinderen krijgen van de Sint een glaasje limonade en een leuk cadeautje.

Het wordt zeker weer een gezellige middag.