De oudjaarswedstrijd voor aspiranten in Weert is één van de vaste estafette wedstrijden waar we aan deelnemen. Er verschenen 4 Rosmalense ploegen op de startblokken. Zowel de aspiranten D als de aspiranten C zwommen vandaag 4 team onderdelen. Ring- /pop vervoeren, ring- /popduiken, wisselslagestafette en de lijnredding.

Meerdere persoonlijke en clubrecords zijn vandaag gesneuveld. De D meisjes zwommen bij de 4x25m ringvervoeren harder dan het Nederlands Record en de C jongens wisten op een haar na (0,7 seconden) net niet het Nederlands Record te evenaren.

Naast de behaalde podiumplaatsen van afgelopen wedstrijd is er nog meer wedstrijd nieuws. Afgelopen week is namelijk de selectie van de Lifesaving Talenten voor de nationale ploeg bekend gemaakt. Met trots kunnen we melden dat 5 van onze wedstrijdzwemmers zijn geselecteerd om hier in deel te nemen. De talenten zijn geselecteerd op de door hen geleverde prestaties op de afgelopen NK’s.

De geselecteerde Rosmalense talenten zijn: Emma van der Veen, (D-meisjes) Ralf de Jager (C- jongens) Sam Geurts van Kessel (C-meisjes) Yvar van Helvoort (B – junioren) Daan Geurts van Kessel (B – junioren)