De Radio3FM actie Serious Request Life Line voor het Rode Kruis, waar flink wat mensen in Rosmalen zich voor inzetten begint steeds meer gestalte te krijgen op de hoek Raadhuisstraat/ Dorpsstraat. Daar wordt het Rosmalen Rode Kruis Huis ingericht.

De ramen zijn inmiddels voorzien van stickers zodat duidelijk is waar op vrijdagmiddag 20 dec

het allemaal gaat plaatsvinden. De vier jongeren die zich voor 48 uur laten opsluiten zijn druk bezig om zoveel mogelijk publiciteit te genereren om te helpen bij hun strijd tegen mensenhandel. Heel Rosmalen mag en moet weten dat mensenhandel niet in onze samenleving thuishoort.

Op vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur is er op het plein De Driesprong in Rosmalen een mooi amusementsprogramma met diverse optredens van het Rodenborch college, Dj Ger Nijkamp, een dans optreden van Dansschool en Balletstudio Geraldine en een live band met de Rosmalense Kris Vansen.

Iedereen is daar welkom, zeker als je ook een donatie wilt doen voor de strijd tegen mensenhandel.
Het Rode Kruis Huis is op zaterdag en zondag geopend vanaf 9.00 uur. De vier jongeren worden op zondagmiddag weer vrijgelaten. Zij gaan dan met het opgehaalde geld- in de vorm van een cheque – naar Raalte waar de DJ’s van Radio 3FM dan zullen lopen.