ZANDHAZENDURP – Zin in een gezellige avond carnavallen ? Kom dan naar de Zandhazenpronkzitting met z’n allen ! De Zandhazenpronkzitting op zaterdag 8 februari is het ultieme evenement om met je vriendengroep te bezoeken en om alvast in de stemming te komen voor het ‘feest der feesten’ wat alweer bijna voor de deur staat. De zitting vind plaats in De Kentering. De zaal gaat open om 19.00 uur en het evenement begint om 19.30 uur.

Vol programma

Het programma voor deze avond ziet er goed gevuld uit. De presentaties in handen van DENANS. Hij praat de avond aan elkaar en laat u ook zijn zangkwaliteiten horen. Diverse Zandhazendurpse clubkes laten zich eens van een andere kant zien. We zijn benieuwd wat voor acts ze dit jaar op de planken gaan zetten. U heeft vast de hit van Frank Hoek en Sjef van Creij al gehoord. Zij weten het zeker ‘ In Brabant hebben we nooit genoeg’ en dat zal ook deze avond weer blijken. Ook een dame is er dit jaar onder de optredende artiesten. U gaat een optreden van Wendy Woop meemaken en als klap op de vuurpijl bezoekt Jack van Raamsdonk de Zandhazenpronkzitting.

Kaartverkoop

Een boordevol programma op 8 februari, waar wel een entreekaartje voor nodig is. Kaarten á € 15,00 zijn verkrijgbaar bij De Kentering, Café D’n Beer, Party Planet en Profile van Hassel, allemaal in de Dorpsstraat en alleen tegen contante betaling. De organiserende commissie ziet u graag chique carnavalesk gekleed verschijnen.