SAS-Zomerschool55+ dingt mee naar de Nationale Vrijwilligersprijzen. Vanaf nu tot 22 maart kan iedereen op SAS-Zomerschool55+ stemmen via www.vrijwilligersprijzen.nl.

Dit vrijwilligersinitiatief maakt dan kans op een Publieksprijs van € 2.500,- uit handen van minister Hugo de Jonge.

Ook dit jaar hebben weer tientallen gemeenten vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers aangemeld voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. De gemeente ’s-Hertogenbosch heeft de Zomerschool55+ genomineerd en op 18 februari werd bekend dat de Zomerschool55+ ook behoort tot de 12 landelijk genomineerde organisaties. Daarmee hebben ze een promofilm ter waarde van € 3.000,- gewonnen én maken ze kans op een juryprijs van € 6.000,-. Ze maken ook kans op de publieksprijs van €2.500,- en de landelijke eer. De kandidaat met de meeste stemmen wint de publieksprijs. Stemmen dus! Het liefst op SAS-Zomerschool55+, via www.vrijwilligersprijzen.nl.

Selectiecriteria
De jury beoordeelt de projecten en initiatieven onder andere op hoe succesvol vrijwilligersinitiatieven zijn in het vinden van vrijwilligers en hoe zij hun vrijwilligers de credits van het succes weten te geven. Dat zit bij de Zomerschool55+ wel snor! De prijsuitreiking is op 28 maart 2020. Minister Hugo de reikt de prijzen uit. Irene Moors heeft de presentatie in handen!