Nieuws

Thuis in Rosmalen op zondag 5 april

Ook in de derde coronaweek staan wij stil bij deze mondiale ramp. Wij mochten een telefonisch onderhoud hebben met Diederik Bolhuis apotheker van BENU Apotheek Rosmalen Walschot aan de Dorpsstraat 52.

Waar krijgt een apotheker allemaal mee te maken tijdens de coronacrisis? Hoe is het met de beschikbaarheid van medicijnen en “hamsteren” de Rosmalenaren preventief? Luisteren dus zondagmiddag tussen 13.00-14.00 uur om op deze en andere vragen een antwoord te krijgen. En uiteraard willen we zijn favoriete muziek draaien.

Rond de klok van half 2 wederom een column van Ria Smit waarin met name de senioren geïnteresseerd zullen zijn.

En verder laten we ons verrassen door de actualiteit..

Presentatie: John Goedmakers

Techniek: Herman Hubers

THUIS IN ROSMALEN; HIER HOORT U THUIS !!