Nieuws

SPORT ALLIANTIE en ANNENBORCH

Sport Alliantie Rosmalen Nuland Vinkel is opgericht in oktober 2008 en is een burgerinitiatief dat verbindingen legt en een samenspel van Sport, Onderwijs en Wijken bevordert.
Nu de CORONA maatregelen iets zijn versoepeld, werd er snel verbinding gelegd met Joyce van Boxtel, die zich op Annenborch bezig houdt met zorgbemiddeling en activiteiten, om iets te kunnen betekenen voor de bewoners en personeel van deze Zorginstelling.

En zie daar, op woensdag 28 mei stond o.a. instructrice Simone met collega’s van Sport Alliantie te popelen om de spieren van de bewoners en personeel wat losser te krijgen, na een behoorlijke tijd dat men de deur niet uit kon en werd er een half uurtje volop bewogen op het dak van het restaurant van Annenborch waar door menigeen zichtbaar van genoten werd.

Tekst en foto’s Ted van der Loo