Nieuws

Hoedemakers Rosmalens Ondernemer van het Jaar 2019

Hoedemakers bouw en ontwikkeling is uitgeroepen tot Rosmalense Ondernemer van het Jaar. En dat is niet voor niets. Het bedrijf is al meer dan 80 jaar een begrip in ‘s-Hertogenbosch e.o. De verkiezing wordt ieder jaar georganiseerd door de Verenging van Rosmalense Ondernemers. Marc Hoedemakers, directeur van de gelijknamige onderneming, kreeg de wisselbokaal uitgereikt, evenals de bijhorende cheque van 500 euro, die zal worden toegekend aan een goed doel in Rosmalen.

Hoedemakers bouw en ontwikkeling werd in 1931 opgericht door de heer Peijnenburg. Toen Peijnenburg ernstig ziek werd, zocht hij een opvolger. Dat was de familie Hoedemakers die het bedrijf in 1964 overnam en omdoopte tot aannemersbedrijf P. Hoedemakers en zonen. Sinds 2012 voeren we onze huidige naam. Het bedrijf groeide uit tot een bloeiende allround bouwonderneming ,met inmiddels 85 medewerkers in vaste dienst.

Van oudsher is het bedrijf ook actief betrokken bij de Rosmalense gemeenschap. Zoals: Hoofdsponsor van OJC ROSMALEN en verschillende andere lokale verenigingen en initiatieven zoals de Groote Wielen loop en SJV KinderVakantieWeek. Dat vinden we heel belangrijk.