Nieuws

Tuinontwerpers uit Rosmalen en Vught bieden inspiratie voor ‘postzegeltuintjes’

‘Niet te veel en niet te weinig maar precies goed’. Dat is de veelzeggende titel die de tuinontwerpers Manon Nederpel van YourGarden uit Rosmalen en Daniëlle Hulsebos van TUIN Ontwerp Buro uit Vught hun samen ontworpen modeltuin meegaven. De tuin laat zien dat er óók op een postzegelformaat van 7 bij 10 meter veel mogelijk is.

Manon is voor het eerst in Appeltern te vinden. Van Daniëlle was er eerder al een tijdelijke festivaltuin te zien. Beide tuinontwerpsters werkten samen aan een tuin, die er maar liefst 5 jaar lang mag blijven liggen. Ze willen daarmee inspireren, mensen met een ‘kleine’ tuin laten zien dat je daar óók hele leuke dingen mee kunt doen.

De Tuinen van Appeltern zijn van maart tot en met november dagelijks geopend, óók op zon- en feestdagen. Van 13 november tot en met 5 januari staan de Tuinen in het teken van het evenement Puur Appeltern. De rest van de maand januari én februari is het park gesloten.

Foto: Rob van der Heijden