Nieuws

Gezonde route Rosmalen

Gezondheid is je lief! Op zondag 3 november was de 2de editie van de Gezonde Route Rosmalen.

Wat heb je gemist? Kijk op www.gezonderouterosmalen.nl

Kennismaken met de deelnemers kan op ieder moment. Kwalitatief en gevarieerd aanbod. JBZ Health Check Box: Preventieve gezondheidscheck. Fijn persoonlijk contact en warme ontvangst.

Everyday photos by Renske ging op pad en maakte deze foto’s bij Kirsten van Lierop van “Jij & Gezondheid"; Rolanda Bonte van “Bonte Bedrijfspsychologie”; Kim Bell van “De Aardvrouw”; Thijs Kreukels van “Gestaltepraktijk Eigen Wijze”; Lisette Hasaart van “Lisette Kookt”; Sandra Holm van “Overhuizen”; Miranda van Geenen van “Praktijk Miranda van Geenen”; Lisanne van den Elzen van “UP de Groeipraktijk”; Bart van Elk van “van Elk Hypnotherapie” en Elly Kluytmans van “Zen Spirit Rosmalen & Haptonomie Praktijk de Basis”.