Nieuws

Feestelijke opening tweede studio Radio Maria

Radio Maria Nederland heeft op het Diocesaan heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo haar tweede studio feestelijk geopend en laten inzegenen. Mgr. Hendriks verzorgde de inwijding in het bijzijn van ruim honderdvijftig geïnteresseerden. De onthulling van het nieuwe naambord én de opening van de studio zelf gebeurden door Raffaele Galati die hiervoor speciaal uit Italië was overgekomen.

Naast de hoofdstudio in ’s-Hertogenbosch is er nu een tweede studio in het Julianaklooster in Heiloo. In deze studio worden opnames of live uitzendingen gemaakt die via de hoofdstudio in Den Bosch worden uitgezonden.

Info: www.radiomaria.nl of www.olvternood.nl

Radio Maria Nederland is een katholiek radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week uitzendt. Te beluisteren via DAB+ en internet (website en de RM-app). Radio Maria Nederland maakt deel uit van de World Family of Radio Maria (Wereldfamilie), een overkoepelende organisatie voor meer dan 70 Radio Maria stations wereldwijd.