Nieuws

Duketown Ladies geven Bosch’ tintje aan Margriet Winterfair

Tijdens de Margriet Winterfair 2019 treedt wederom barbershopkoor Duketown Ladies op! Net als in 2017 en 2018 geven deze ladies een extra Bosch’ tintje aan dit winterfeest van Nederland met jaarlijks ruim 70.000 bezoekers. De 19e editie vindt plaats van 22 t/m 28 november in de Brabanthallen. De Duketown Ladies gaan de bezoekers toezingen in de welkomsthal tussen 10.00 en 11.00 uur. Ga voor info naar www.duketownladies.nl en/of zoek op Facebook: Duketown Ladies.

Margriet Winterfair

De Margriet Winterfair is het grootste overdekte winterfeest van Nederland in de Brabanthallen.

U kunt er eindeloos shoppen bij de honderden winkeltjes en kraampjes, inspirerende workshops volgen, lekker eten en drinken en nieuwe producten proeven en proberen. Kijk voor het programma op: https://www.margrietwinterfair.nl/programma/