Nieuws

Opera per Tutti: een appetizer voor de beginner en een lekker tussendoortje voor de kenner

Op zondag 24 november en 1 december brengt Opera Per Tutti een ode aan twee iconen uit de operawereld: Maria Callas en Luciano Pavarotti. Bezoekers worden meegenomen langs een doorsnede van aria’s en ensemblestukken uit verschillende opera’s. Mezzosopraan Mylou Mazali maakt indruk met haar prachtige stem en charmante voorkomen. Ze vertelt het publiek enthousiast over de verhalen achter de muziek.

A Tribute to Callas | 24 nov

Mezzosopraan Mylou Mazali brengt op zondag 24 november een eerbetoon aan haar grote idool: "La Divina" sopraan Maria Callas. Ze zal over het indrukwekkende leven en de carrière van Callas vertellen. Bovendien zal zij samen met sopraan Julia Westendorp een aantal van haar mooiste rollen weer tot leven brengen door enkele beroemde aria’s en duetten ook live te zingen.

Mattinata di Pavarotti | 1 dec

Samen met tenor Erik Janse vertelt mezzosopraan Mylou Mazali op zondag 1 december niet alleen over Pavarotti’s leven en carrière, maar ook zullen zij samen zijn grootste successen ten gehore zoals La donna è mobile, Che gelida manina en natuurlijk Nessum dorma.

zondag 24 november | Opera Per Tutti: A Tribute To Callas | 15.00 uur | Foyer | incl. pauzedrankje

zondag 1 december | Opera Per Tutti: Mattinata di Pavarotti | 15.00 uur | Foyer | incl. pauzedrankje

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de theaterkassa, via 073 – 850 7550 en op www.perron-3.nl.