Nieuws

“Thuis in Rosmalen” op a.s. zondag 24 november bol van Rosmalen

Zondag is het weer zo’n dag. Thuis in Rosmalen laat horen wat er in Rosmalen te doen is.

De Redding Brigade traint het hele jaar, onder andere in zwembad Kwekkelstein. Daar was Ros Radio aanwezig om te spreken met de jongste medaillewinnaars van het afgelopen Nederlands Kampioenschap Pool. Jonge meiden en jongens, die keihard werken aan hun conditie en vaardigheden in het water, en met succes.

Laura Vink, fotograaf te Rosmalen, geeft scholing, uitleg en onderricht aan iedereen die nog mooiere en betere foto’s wil maken. En wil je op een effectievere manier met je fototoestel of smartphone om kunnen gaan, dan is dat ook te leren bij Laura. Ze is live in de studio.

En jawel, de Goedheiligman komt zondag naar Rosmalen. En natuurlijk meld Hij zich eerst bij Ros Radio, vlak voordat hij OzoSnel bestijgt. Wij gaan hem vragen hoe oud de Sint nu écht is en of hij zenuwachtig is voor al die Rosmalense kinderen.

Thuis in Rosmalen is te beluisteren op Ziggo kanaal 43 van 13.00-14.00 uur.

Presentatie: Hans Breuer

Techniek: Herman Hubers

Thuis in Rosmalen; hier hoort u thuis!