Nieuws

Duketown Ladies in voorrondes Nederlands Koorfestival

Op zaterdag 1 februari neemt barbershopkoor Duketown Ladies deel aan de provinciale voorrondes van het Nederlands Koorfestival 2019-2020. De voorrondes voor Noord-Brabant vinden plaats in het Factorium te Tilburg en duren de hele dag. Onder de professionele en enthousiaste leiding van dirigent Evelien Janssen-Clement brengen Duketown Ladies een gevarieerd optreden met choreografie. Een professionele jury beoordeelt het optreden en wie weet … door naar de Nationale Finale? Info: www.duketownladies.nl en www.nederlandskoorfestival.nl.

Nederlands Koorfestival

Het Nederlands Koorfestival (NKF) is al meer dan 50 jaar de belangrijkste nationale competitie voor amateurkoren. Bij de 12 Provinciale Koorfestivals ligt het accent op ontmoetingsplaats voor koren, dirigenten en hun publiek. Bovendien maken de hoogst scorende deelnemers kans op deelname aan de Nationale Finale op 6 juni. Kortom: meedoen is leerzaam en leuk!

Deelname aan het Nederlands Koorfestival biedt hiervoor een goede uitdaging. Het koor is opgericht in 2009 en bestaat uit 20 leden.