Nieuws

EHBO diploma in 5 zaterdagochtenden

Een ongeluk zit in een klein hoekje, we maken het allemaal wel mee thuis, bij de sportvereniging of in het verkeer. Wat is het dan fijn dat je zelf rustig kunt blijven en eerste hulp kunt bieden omdat je weet wat je moet doen….. maar vooral ook wat je niet moet doen.

Vergoeding door uw ziektekostenverzekering

De meeste ziektekostenverzekeringen vergoeden de kosten voor de EHBO-training wanneer je wordt opgeleid volgens de normen van het Oranje Kruis. Informeer daarover bij je eigen verzekering.

Slechts 5 ochtenden tijdsinvestering

Een drukke agenda hoeft geen belemmering meer te zijn, in slechts 5 ochtenden word je voorbereid op het officiële EHBO-diploma. De theorie wordt op een hele plezierige manier afgewisseld met praktijkoefeningen. De kosten van de cursus bedragen 200 euro.

Locatie

De trainingen vinden plaats in “De Ontmoeting” het gebouw van de HEVO aan de Tulpstraat 2-4, 5241 XV Rosmalen van 9.00 tot 13.00 uur.

De cursusdagen zijn op zaterdag 29 februari, 7 maart, 14 maart en 28 maart. Het examen is op zaterdag 4 april 2020. De training start bij minimaal 10 deelnemers.

Vragen???

Heb je vragen, neem dan contact op met Gerard Koene 06-44023360 of via de e-mail naar secretaris@ehborosmalen.nl