Nieuws

Carnavalsbingo op Annenborch

Net als voorgaande jaren organiseerden de leden van Ut Neij Clubke weer een carnavalsbingo voor de bewoners van Annenborch in het restaurant en de heren van Ut Neij Clubke hadden voor iedereen een leuk prijsje in petto.
Jeugdprins Tim d’n Tweede met Jeugdraad van XI en de Mini Garde en Hans Eijkemans lieten zich van hun beste kant horen en zien, terwijl CC De Kèpkes de muziek verzorgde en zanger Hans Soomers met zijn optreden een gezellig einde verzorgde.

Bewoner van Annenborch de heer Gret Kerkhof was 70 jaar lid van RKKSV en kreeg van voorzitter Cees van Iersel nog een oorkonde uitgereikt en hij werd zelfs door Prins Dirk ook onderscheiden. Mieke Timmers van Annenborch, die voor de laatste keer samen met Ut Neij Clubke al vele jaren verantwoordelijk is voor de carnavalsbingo, mocht van Prins Dirk d’n Urste en adjudant Ton een blijk van waardering in ontvangst nemen.

Mede dankzij de inzet van het personeel van Gasterij de Hoef en vele anderen, kan iedereen weer terugkijken op een zeer geslaagde carnavaleske bingomiddag.

Tekst en foto’s Ted van der Loo
Meerdere foto’s zie www.thuisinhetnieuws.nl