Nieuws

ZANDHAZENDURPSE KLETSAVOND

Georganiseerd door Trug nor Vruuger was op zondag 9 februari de Theaterzaal van de Kentering ondanks het slechte weer toch goed bezet voor deze Kletsavond waaraan werd deelgenomen door Ben van der Walle als taxichauffeur, Frans Bevers als SRV-man en Cees Coolen als muzikant,

En uiteraard mocht onze eigen tonprater Hans Eijkemans niet ontbreken met zijn nieuwe buut en opende Jeugdprins Tim d’n Tweede de avond met zijn buut van de jeugdraadverkiezing.
Trug nor Vruuger zorgde voor de muzikale omlijsting en de loterij, terwijl Bende Gek de Stichting begeleidde bij binnenkomst en op muzikale wijze de pauze opvulde, terwijl Herman Hubers en Jürgen van Bakel aanwezig waren om opnames te maken voor ROS Radio.

Tekst en foto’s Ted van der Loo
Zie 76 foto’s op www.thuisinhetnieuws.nl