Een initiatief van HEVO in samenwerking met Farent. De huiskamer is open op dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en is gevestigd op de begane grond van het pand Alexanderven op de hoek van de Raadhuis- en Kamperfoeliestraat tegenover De Ontmoeting in Rosmalen.

Het wordt gerund door een groep gastvrouwen/heren die op toerbeurt HEVO en niet HEVO leden hartelijk ontvangen. De deur staat open van onze gezellige ruimte en iedereen is welkom voor een kopje koffie met een koekje en een praatje. Ook in de komende vakantiemaanden juli en augustus staat de deur van onze huiskamer voor u open.

De deelnemers bepalen zelf hoe zij de tijd invullen. Dit kan zijn met een praatje, een spelletje en de mogelijkheid bestaat om iets creatiefs te doen. De bedoeling is dat iedereen zich er thuis voelt en ’s-avonds terugkijkt op een gezellige dag en graag terugkomt.

Wanneer en hoe lang iemand komt staat vrij, dat kan zijn alleen voor een kopje koffie of een dagdeel, een morgen of een middag. Ook is het mogelijk om te blijven voor de lunch rond 12:00 uur, hiervoor vragen wij een kleine bijdrage van 4 euro per keer.

Wij merken dat de drempel voor mensen om naar onze huiskamer te komen hoog is, terwijl wij juist proberen samen met anderen een gezellige dag aan te bieden. Dus wees vooral welkom. Er is een folder met nog meer informatie over de huiskamer, deze ligt o.a. in De Ontmoeting.

Wilt u eerst meer informatie dan kunt u bellen naar 06-23 83 85 14. Als u belt kunt u gevraagd worden de voicemail in te spreken en dan bellen wij u terug.

Ook kunt u een e-mail sturen naar huiskamer@hevorosmalen.nl

De aanspreekpunten voor de huiskamer zijn: Elly Martens en Elly Stokman.

Wij hopen u graag te ontmoeten in onze gezellige en gastvrije huiskamer.