Een locatie ‘verlossen’ van de aanwezige historische (energetische) belasting?

Wij zochten het uit! Het was begin april toen Anton Blaakmeer ons een mailtje stuurde waarin hij vertelde over zijn bijzondere werk als radiësthesist en een zuiveringsmethode die mogelijk zou kunnen bijdragen aan het energetische klimaat op Landgoed Coudewater, met name ten goede van de sfeer en de beleving in de Mariakapel.

De methode houdt onder meer rekening met de Hartmann & Currylijnen die op elke locatie aanwezig zijn en meet verschillende afstanden en verhoudingen om vervolgens tot een gedegen plan van aanpak te komen. Een ‘plan’ om de historische belasting (aanwezigheid van negatieve entiteiten) op een zekere locatie dermate te verminderen en het klimaat te neutraliseren. Alles ís immers energie.

Zoals voor velen bekend kennen Landgoed Coudewater en de kapel een indrukwekkende geschiedenis waarin veel is voorgevallen.

Nog steeds ontdekken wij interessante historische feitjes in en rondom de kapel en/ of komen ons de prachtigste en ook tragische verhalen ter ore wanneer wij met bezoekers van de kapel of wandelaars op het terrein in gesprek geraken.

Al met al; zijn wij als Stichting Reunite zeer dankbaar te mogen werken en creëren op zo’n historisch rijk gebied als Coudewater. Juist mede daarom besloten wij open te staan voor het initiatief van Anton.

Met een open houding zijn wij deze missie tot verbetering van het energetische klimaat aangegaan.

Uiteraard hebben wij vanaf eind 2022 al op verschillende wijzen het klimaat en de sfeer opgeschoond en verlicht. Echter waren wij nog niet bekend met de methode van Anton.

Zondagmiddag18 augustus delen wij graag samen met Anton de methode, de ervaring én het resultaat!

Wees welkom. Tickets bestel je eenvoudig online; https://hipsy.nl/event/61138-einde-historische-belasting-te-landgoed-coudewater

Vragen? Mail naar mariakapel@stichtingreunite.nl

Vindt al onze informatie omtrent verhuur & het programma op onze website:

www.stichtingreunite.nl