Op zondagmiddag 13 oktober feest met ’t Kumt Vaneiges in Den Durpsherd.  Met een gezellige muzikale middag gaan ze daar het 30-jarig bestaan vieren.  

De zaal is om 13.30 uur open.  Het optreden begint om 14.00. Tegen het einde van het eerste deel worden 2 jubilarissen gehuldigd. Na de pauze gaan we nog door tot ca. 16.30 uur.

Het programma zal een mix zijn van wat liedjes uit de begin periode, maar bovenal de gezellige Brabantse en Nederlands-talige liedjes uit ons uitgebreide repertoire staan op het programma. Het moet een echt feestelijk optreden worden, daarom zal o.a. het Dorpsfeest zeker niet ontbreken. 

Het Kumt Vaneiges bestaat thans uit de accordeonisten, Tonny van Alem en Bart van de Plas en de zangers Harry Kuijpers, Chris Kuster, Henk van de Broek, Hans vd Cammen, Henk van Schijndel en Rien van Doorn. Walter Wijnen geluidsman behoort ook bij onze groep.

Kaartje, á € 10,00 inclusief een consumptie, zijn vanaf nu te bestellen via Den Durpsherd of bij de leden van ’t Kumt Vaneiges,  06 155 74 910. Tot ziens op 13 oktober in Den Durpsherd.

Geef een reactie