Bereid je voor op een onvergetelijke avond, want op zaterdagavond 26 oktober gaat Het Posthuis in Beugen weer helemaal los! Want wat is er beter dan de stilte van een normaal weekend verstoren met de twaalfde editie van Podium B?

Dit keer is het nog specialer dan anders, want er zijn niet één, niet twee, maar drie podia. Ja, drie! Zelfs de wijnkelder, doorgaans een oase van stilte en muffe lucht, wordt omgetoverd tot een bruisend podium voor regionale talenten en nieuwsgierige oren.

Podium B is dé officiële afsluiter van het festivalseizoen, en dat alles binnen, zodat niemand zich zorgen hoeft te maken over modderige schoenen of natte poncho’s. Het idee achter dit festijn is simpel: lokale en regionale talenten een podium bieden. Of eigenlijk drie dus. Dit evenement heeft de afgelopen jaren bewezen dat er altijd wel een plek is voor elke muzieksmaak, of je nu van akoestische ballads of punkrock houdt.

Ja, de organisatie van Podium B heeft weer een kleurrijke selectie van artiesten weten te strikken. In willekeurige volgorde: Janet Renders, OER band, Britt van Baaren, De Vriendelijke Stiefvaders, Kat & Kwaad, Kaboutertje Putlucht (ja, echt!), NOOR, Wildgroei, en voor de diehards komt Erik Spikmans het feest afsluiten, mocht je nog niet volledig overprikkeld zijn.

De deuren gaan om 20.00 uur open, dus zorg dat je erbij bent en geniet van een avond vol verrassingen, muzikale diversiteit en een sfeer zoals alleen Podium B die kan bieden. Want alleen dan kun je op maandagochtend, als je weer bij de koffieautomaat staat, met een gevoel van trots tegen je collega zeggen: “Ja, ik was erbij. Het weekend van het jaar! Drie podia. Eén wijnkelder. Kaboutertje Putlucht. Wat wil je nog meer?”