Nieuws

Extra maatregelen dienstverlening

Om onze dienstverlening op peil te blijven houden, nemen we enkele extra maatregelen. Het gaat om onderstaande tijdelijke maatregelen.

Stadskantoor en Weener XL

Het Stadskantoor en het kantoor van Weener XL zijn van 9.00 uur tot 13.00 uur open. Daarmee laten we deze tijden aansluiten op de tijden waarop we al volgens afspraak werken. Telefonisch blijven wij iedere dag van 8.30 uur tot 17.00 uur bereikbaar via (073) 6155 155.

Milieustation Rosmalen

Het milieustation aan de Vliertwijksestraat in Rosmalen sluit per 1 april. Daarmee centraliseren we de dienstverlening van de Afvalstoffendienst op locatie Treurenburg. Bij locatie Treurenburg worden bovendien extra maatregelen genomen om de afstand van 1,5 meter aan te kunnen houden voor personeel en bezoekers. Dit doen we mede om de toename van bezoekers aan de milieustations veilig te kunnen blijven ontvangen. Wilt u bij het milieustation langskomen? Kom dan vooral vroeg in de ochtend en vermijd een bezoek op zaterdag.