Nieuws

In 2020 op zomervakantie

Vanwege het coronavirus leek het er lange tijd op dat we niet op vakantie naar het buitenland konden. Inmiddels hebben de meeste Europese landen de grenzen toch weer open gezet om de toeristen te ontvangen. Nu het aanbod aan vakanties groot is en de vraag kleiner dan normaal kan jij goedkoop op vakantie naar jouw favoriete Europese bestemming.

Spanje, Frankrijk of Griekenland?

De landen Spanje, Frankrijk en Griekenland zullen deze zomer weer toeristen ontvangen. Je hoeft dit jaar dus niet in Nederland te blijven om van jouw vakantie te genieten. Als je wilt vliegen dan is een vakantie naar Griekenland of het zuiden van Spanje een prima optie. Je vliegt binnen 3 uur naar Málaga en kunt genieten van alles wat Andalusië in het zuiden van Spanje te bieden heeft.

Ga je voor een strandvakantie of wil je liever wat van het land en de streek zien? Beide opties combineren is natuurlijk ook een optie. Door naar Andalusië op vakantie te gaan kun je de steden Málaga, Sevilla, Granada, Córdoba en Ronda ontdekken. Bovendien kun je languit relaxen op een van de stranden aan de Costa del Sol.

Ga je liever met de auto op vakantie omdat je in deze tijd liever niet in het vliegtuig stapt dan zijn Frankrijk en het noorden van Spanje prima opties. Aangezien de verwachting is dat veel Nederlanders in eigen land op vakantie gaan zal het op de wegen en de plaats van bestemming hoogstwaarschijnlijk rustiger zijn dan dat je normaal in de zomer gewend bent.

Een bestemming waar je wel met het vliegtuig heen moet is Griekenland. In dit land kun je wel een eiland uitzoeken waar niet veel toerisme is waardoor je heerlijk kunt genieten op een van de vele mooie Griekse stranden.

Mocht je nu nog twijfelen om deze zomer al op vakantie te gaan dan heb je natuurlijk ook in Nederland genoeg keuze om jouw vakantie te vieren. Misschien wel een goede reden om wat plaatsen te bezoeken waar je nog nooit geweest bent.