Nieuws

Lunchconcert Dubbelkwartet “NadeNoen”

 

Dubbelkwartet NaedenNoen zingt op zondagmiddag 9 augustus van 13.00 tot 14.00 uur een a capella programma rond het thema Maria. Dat doen zij op een schitterend plekje bij Koffie & theehuis ’t Haantje, Haanwijk 3 Sint-Michielsgestel. U kunt dan onder het genot van een heerlijk  drankje of lunch genieten van dit gratis concert met prachtige motetten en liederen uit de Middeleeuwen tot aan de 21e eeuw, van componisten John Dunstable, Josquin Des Préz, Thomas Luis Da Victoria, Olá Gjeilo en Maurice Duruflé

Sopranen: Ien Bouwmans, Marsja Mudde                         
Mezzosopraan: Anne Heuvelmans                                                           
Alt: Marie-Astrid Vermaas                                                     
Tenoren: Sjoerd de Jong, Kees van de Woude                         
Bariton/Bas: Herman Heuvelmans, Hans Hoogers

Het Haantje ligt langs de route van “Het Rondje Bossche Broek van de Mariasafari” die door de Parochie van de Heilige Maria is georganiseerd tussen ANWB fietsknooppunt 63 en 64. Het is ook met de auto goed bereikbaar en er zijn voldoende parkeerplaatsen. Tegenover ligt nog een leuk museumpje en u kunt op het landgoed ook mooie wandelingen maken. De safariboekjes kunt u ophalen in de Sint-Lambertuskerk en Laurentiuskerk in Rosmalen.

U bent van harte welkom!                                                                                    

Voor meer Info: www.ienbouwmans.com