De magische en vrolijke kindervoorstelling “Op zoek naar de Schat” is een schitterend uniek verhaal waarin Aires Hovens met alle kinderen op zoek gaat naar de schat. De schat in dit verhaal staat symbool voor de kracht om op jezelf te vertrouwen en in jezelf te gaan en blijven geloven, om je dromen achterna te gaan, ondanks dat er moeilijkheden op je pad kunnen komen. De ware schat moet je in jezelf vinden. Het is belangrijk dat kinderen hiermee leren op zichzelf te vertrouwen en in zichzelf leren geloven om hun dromen waar te maken.

Aires heeft ook vele stappen moeten nemen om zijn droom te realiseren, een eigen kindervoorstelling te hebben. Immers om van A naar B te komen moet je stappen nemen dus eigenlijk opdrachten uitvoeren. Aires wil die les aan kinderen doorgeven. Met een sterke overtuigingskracht in jezelf, kan je je dromen verwezenlijken. In deze voorstelling loopt deze mooie boodschap als een metafoor onder sprookjesachtige verhaallijn. Met deze voorstelling willen de makers kunst en cultuur bereikbaar maken voor alle kinderen.

Synopsis

Op een dag vindt Aires een geheimzinnige schatkaart. Hij besluit de schatkaart te volgen. De kaart leidt hem naar de diepe en donkere hoeken van het bos waar de oude tovenaar woont. Tot zijn grote verrassing vertelt de oude tovenaar hem dat Aires zelf ook een echte tovenaar kan worden. Maar dat kan alleen als Aires dat écht wil…. Zal het Aires lukken alle opdrachten van de tovenaar uit te voeren, genoeg in zichzelf te geloven en de schat in zichzelf te vinden.

Spel: Aires Hovens

Regie: Petra Kagchelland

Spel: Charlotte de Lange

Techniek: Mike van Oirschot & Nick van den Hooven

Op zoek naar de schat | Een sprookjesachtige, educatieve, magische kindervoorstelling

voor kinderen van 4 tot 9 jaar. Duur voorstelling 50 minuten.

De voorstelling in te zien op 27 september in Theater Perron-3 te Rosmalen

Aanvangstijd: 13.30

kaarten via www.perron-3.nl

Prijs: 12,50 p/p