Nieuws

Nieuwe expositie Netty van Osch en Carina Wagenaar bij Van Loon Galleries!

De nieuwe duo-expositie met hierin het werk van Netty van Osch en Carina Wagenaar is van 10 oktober tot en met 22 november 2020 te bezoeken in de galerie aan de Heuvel in het centrum van Vught. Speelse (vaak kleine) mensfiguren die zowel aantrekkelijk als afstotend zijn voor de kijker vanwege de ontregelde combinatie van snoezigheid, humor en grimmig venijn. Het is de wijze waarop de sculpturen van Netty van Osch omschreven kunnen worden. Naast het werk van Van Osch, introduceren we tijdens deze duo-expositie ook een nieuwe kunstenaar van de galerie: Carina Wagenaar. Haar levensgrote medaillons zijn unieke crossovers van kunst, mode en design die geïnspireerd zijn op cameo’s, kleine medaillons, kant, relikwieën en verhalende symboliek.

De officiële opening van deze expositie vindt plaats op zondag 11 oktober vanaf 14.00 uur. Hierbij zijn beide kunstenaars aanwezig.

Programma

De expositie van Netty van Osch en Carina Wagenaar vindt plaats tot en met zondag 22 november bij Van Loon Galleries in de gloednieuwe galerie aan de Heuvel 4 in het bruisende centrum van Vught. De expositie is gratis en voor iedereen toegankelijk. Breng een bezoek en laat u inspireren door de speelse sculpturen van Netty van Osch en de gedetailleerde medaillons van Carina Wagenaar.

Openingstijden Gallery

Woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur of op afspraak.