Nieuws

Rondje Coudewater deel 8 .. Ze zijn begonnen !

Vorige week begon het er al op te lijken dat het niet lang meer zou duren voordat ze met de sloop van het voormalige hoofdkantoor zouden beginnen. Dus (bijna) iedere dag even kijken of er al een grote kraan zou staan maar blijkbaar heb ik niet goed gekeken want wat stond er op de voorpagina van ons huisblad De Molen.. een prachtige foto dat ze toch gestart waren!

Dus ondergetekende met regenjas op weg om het met eigen ogen te aanschouwen en inderdaad stonden er twee grote machines hun best te doen om het gebouw “op te eten”. Niet letterlijk maar ze knabbelen het stukje voor stukje helemaal fijn waarbij ze het betonijzer er haarfijn uithalen.

Het was een regenachtige morgen deze woensdag maar je moet er wat voor over hebben .. toch.

Tekst en foto’s: Herman Hubers