Nieuws

VRACHTWAGEN MET VARKENS GEKANTELD

Donderdag 25 november rond 13.40 uur is op de kruising van de Bruistensingel en de Reitscheweg richting de A2 een oplegger geladen met 195 varkens gekanteld, waardoor veel varkens aan de wandel gingen, maar ook velen klem kwamen te zitten.
Er waren veel hulpverleners en diverse wagens van een bergingsbedrijf aanwezig om hulp te bieden en het verkeer in goede banen te leiden en ook moesten nog varkens gevangen worden die hun kans schoon zagen om nog even te genieten van de vrijheid.

Toen kon het grote werk beginnen om met 2 grote kraanwagens de oplegger met trekker weer rechtop te krijgen en met luchtkussens, om de klap op te vangen, stond de gehele vrachtwagen tegen 18.30 uur weer op zijn wielen, maar helaas met flinke schade.

Tekst en foto’s Ted van der Loo / zie ook www.ros-tvkrant.nl