Nieuws

Bouw Pastorie gestart deel 1

Op 22 juni 2020 stond er een bord dat de gemeente de omgevingsvergunning had afgegeven. In juli vond een archeologisch onderzoek plaats op de toekomstige bouwplaats en na de bouwvakvakantie werd gestart met het plaatsen van bouwhekken. Dit waren de woorden van Ton Streppel vice voorzitter van het parochiebestuur.

Daarna was het een hele tijd stil maar nu in januari 2021 is dan uiteindelijk gestart.

Afgelopen week is de fundering uitgegraven en is de riolering en allerlei dienstleidingen inmiddels aangebracht. Ook de bekisting is al gezet zodat er de komende dagen de eerste beton gestort zal worden. Ros TvKrant gaat ook deze bouwwerkzaamheden op de voet volgen.

Voor meer informatie en reacties zie ook : communicatiemaria@mariajohannes.nl

Tekst en foto’s: Herman Hubers