Nieuws

SPORTIEVE UITDAGING VOOR GOEDE DOELEN

Deze sportieve uitdaging gaat Luke van Roosmalen (20) uit Rosmalen samen met Roel Wijker (20) uit Den Bosch aan door iedere maand op de eerste dag de “nieuwjaarsduik”, of te wel de nieuw-maandsduik te doen, om op deze wijze geld in te zamelen voor de goede doelen die hieronder zijn vermeld:

Stichting ALS Nederland – Actie Linda Foundation – KWF – Kika – WAR Child – Energie 4All – Clini Clowns – Unicef – Greenpeace – Villa Pardoes – WWF en Long Fonds.

Maandag 1 februari gaan ze voor eerste keer het water in en elke maand op een andere plaats, maar ze hopen op 1 januari 2022 deze uitdaging te kunnen volbrengen in Rosmalen bij de jaarlijkse Groote Wielen Nieuwjaarsduik.

Via het YOU TUBE kanaal ‘Roel en Luke’ kunt u beide vrienden volgen en kunt u ook zien hoe een donatie gestort kan worden.

Tekst en foto’s Ted van der Loo —- zie ook www.ros-tvkrant.nl