Nieuws

Oprichting Stichting Taekwondo Rosmalen

In het kantoor van Wedemeijer en Dielissen Notarissen te Berlicum heeft op 6 september 2019 een bijzondere gebeurtenis plaatsgevonden. Aldaar ondertekende William Verstappen, Thijs Quispel en Rob Hoogeboom de statuten voor “Stichting Taekwondo Rosmalen”.

Deze heren beoefenen de taekwondo sport al vele jaren. Men heeft een aantal doelstellingen voor ogen. Het promoten van de taekwondosport in Rosmalen en omgeving door het beoefenen van deze oude Koreaanse zelfverdediging sport. Waarbij respect voor elkaar en je zelf de drijfveer zijn.

Op 27 september werkt men mee aan clinics op de sportdag van BS de Sprong op het OJC-terrein in Rosmalen. Op 9 november organiseert men het Taekwondo Toernooi District Zuid in sporthal de Schutskamp in ’s-Hertogenbosch. Uniek bij dit toernooi zijn ook de zogenoemde Tae Guks/Poomsae wedstrijden. Ook wel stijl wedstrijden genoemd.