Nieuws

“Family & Friends” in de Kentering

Popkoor Family & Friends o.l.v. Marij van Heijster had op zondagmiddag 27 oktober een Family – en Fandag georganiseerd die werd gehouden in de Blauwe Zaal van de Kentering en daarvoor drie gastkoren uitgenodigd, zoals: Bliërickse Zangkompenie uit Blerick, Koor op Toon uit ’s-Hertogenbosch en Smartlappen Koor Gèreweg uit Kerkdriel.

In 2016 is Family & Friends begonnen met een groepje familieleden en vrienden, vandaar de naam natuurlijk en zijn uitgegroeid naar een vrolijke en enthousiaste groep van ca 30 leden, en indien u zich geroepen voelt om lid te worden dan bent u van harte welkom en zeker mannen kunnen een goede versterking zijn.

Hebt u een feestje, jubileum of een evenement of zou u Family & Friends eens op de koffie willen hebben, neem even contact op en stuur uw bericht naar:
info@popkoorfamilyandfriends

Tekst en foto Ted van der Loo
meerdere foto’s zie www.thuisinhetnieuws.nl