Nieuws

Benefietconcert The Wheels voor MamaWise

Zondagmiddag 24 november geeft de band The Wheels een concert in het gemeenschapshuis de Burcht, Kerkstraat 44, 5439 ND Linden van 16.00 tot 20.00 uur. Zaal open: 15.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de Burcht.

Dit benefietfeest wordt georganiseerd door serviceclub “Raam en Maas” en de volledige opbrengst gaat naar het goede doel, dat is MamaWise in Noord Ghana. Ze staan voor vrouwvriendelijke en toegankelijke dienstverlening mét individuele aandacht. Samen met de MamaWise BabyBasket zetten ze zich in om elke zwangere en haar baby de beste start in het leven te geven die zij verdienen.

The Wheels is een band die vroeger veel bekendheid genoot in deze regio. Ze zijn na ruim 40 jaar weer bijeen en treden weer af en toe op. Ze maken vooral muziek uit de 60/ 70er jaren.

Entreekaarten á € 10 kunt u bestellen via Serviceclub Raam en Maas. raamenmaas@gmail.com of bel 0485-315747. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.