Nieuws

Lokaal FNV Maasland heeft weer jubilarissen gehuldigd.

Tijdens een geanimeerde bijeenkomst in Heesch hebben leden van de FNV, die al 40 jaar lid zijn, hun jubileum gevierd. Dit waren allemaal mannen.

Na de inleiding waarin de rol van Lokaal FNV Maasland binnen de vereniging uiteen werd gezet door voorzitter Richard Vissers kreeg de bestuurder het woord voor de actualiteit. Hierna begon de huldiging.

Uit handen van onze bestuurder de heer Theo van der Werf kregen de jubilarissen hun speld uitgereikt.

Na een korte pauze, met een drankje, werd de groepsfoto gemaakt en aansluitend hebben de jubilarissen kunnen genieten van een lekker buffet. Bij het afscheid hebben zij ook nog een extra cadeautje, in de vorm van een pakket met artikelen uit de Wereldwinkel, ontvangen.

De volgende huldiging is op 23 november voor de mensen die al 50, 60 en 70 jaar lid zijn.