Nieuws

1994 – 25 jaar ’t Kumt Vaneiges – 2019

Zaterdag 23 november trad -’t Kumt Vaneiges- met hun 25-jarig jubileumconcert met de welbekende Brabantse verhalen, humor en anekdotes op in een volle theaterzaal van Den Durpsherd te Berlicum en werden de bezoekers vóór het concert getrakteerd op koffie/thee met heerlijke cake.

Daar lieten de zangers: Henk van den Broek, Hans Bogaards, Gerard Wiegmans, Henk van Schijndel, Rien van Doorn, Mari Meulenbroek, accordeonisten: Gina Palmers en Tonny van Alem nog eens zien en horen dat ze na 25 jaar nog steeds uit het goede hout gesneden zijn en tijdens deze bijzondere avond werden ze bijgestaan door gastdrummer Tonn van de Veerdonk.

In het 25 jarig bestaan heeft -’t Kumt Vaneiges – een grote bekendheid weten op te bouwen in Berlicum en wijde omgeving met optredens bij o.a. het Rode Kruis, markten, bruiloften, KBO’s en elk optreden kan als een hoogtepunt worden betiteld, maar ook een optreden bij Omroep Brabant TV en tournees door Canada langs Nederlandse emigranten liggen nog vers in hun geheugen.

Tekst en foto’s Ted van der Loo
Meerdere foto’s zie www.thuisinhetnieuws.nl