Nieuws

Vierde Kwisutbeter, Dé Kwis in Rosmalen

Bij Biercafé en Feestzaal D’n Beer was het zaterdag 30 november om 17.50 uur dringen geblazen, want 96 team-captains stonden te popelen om de tas vol informatie en gegevens voor de speciale opdrachten van ‘Kwisutbeter’, Dé Kwis van Rosmalen in ontvangst te mogen nemen.

De speciale opdrachten, waar 1 teamlid bij aanwezig moest zijn, waren o.a. het zingen van het Rosmalens volkslied op het veld van RKKSV, boodschappen onthouden op de lopende band bij D’n Beer en bij het Rodenborch-college het dicteren van een verhaal in het Brabants dialect.

In 2016 zag op zaterdag 26 november Dé Rosmalense Kwisutbeter het levenslicht en na 3 jaar als 5-koppige organisatie bezig te zijn geweest, is vanaf heden een 6-koppige organisatie actief om de deelnemende teams goed te kunnen ‘begeleiden’, van dienst te zijn en bij te kunnen staan.

Remco (creatief) Stoffelen is toegetreden tot de organisatie die 3 jaar heeft bestaan uit Susan (adviseur) van Pinxteren, Judith (likkebaerd) Broos, Nanneke (duizendpoot) van Lokven, Ilse (doortastend) Kerkhof-Eek en Paul (levensgenieter) Hazenberg, zodat de taken beter verdeeld kunnen worden.

Tekst en foto’s Ted van der Loo
Meerdere foto’s zie www.thuisinhetnieuws.nl