Nieuws

Prins Dirk den Urste in “Thuis in Rosmalen”.

Thuis in Rosmalen is een Ros Radio programma wat groeit als kool. Rosmalen weet de Ros microfoon te vinden, de allerlaatste actualiteiten hoort u dan ook hier.

Aanstaande zondag is het Zandhazendurp wat de maat aangeeft. Zowel de aantredend als scheidend voorzitter van Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval zullen hun opwachting maken. Wat gaat er veranderen, wat zijn de vooruitzichten en wat gebeurt er rondom het 55 jarig jubileum in februari?

En natuurlijk, ook de Hoogheid zelf, Prins Dirk den Urste van Zandhazendurp en zijn Adjudant Ton mogen dan niet ontbreken. Net een eerste seizoen achter de rug, en nu mag het illustere tweetal voorgaan in feestgedruis wat het jubileum met zich mee mag brengen.

En last but not least, wereldberoemd in Rosmalen, Tante Sjaan, het gezellige feestnummer voor de kinderen in Perron Drie.

Thuis in Rosmalen is te beluisteren op Ziggo kanaal 43 van 13.00-14.00 uur.

Techniek: Herman Hubers

Presentatie: Hans Breuer

Thuis in Rosmalen; hier hoort u thuis!