Nieuws

‘Liefde gaat door de maag’ bij Annenborch

Dankzij de inzet van de Stichting Vrienden van Annenborch en sponsoren, zoals bij de Scootmobiel Challenge die gehouden werd op zondag 16-09-2018, hetgeen een van de vele initiatieven is van de Stichting, kon donderdag 12 december j.l. in de nieuwe Balzaal van Annenborch een nieuwe mobiele keuken feestelijk in gebruik worden genomen.
Chefkok Lisette Bossert, woonachtig in Maliskamp en bekend van het tv-programma “het Familiediner”, is zeer begaan met de smaakbeleving in de ouderenzorg en zij bakte de eerste overheerlijke hapjes, zoals:

-herfstige knolselderijsoep met geroosterde paddenstoelen
-gehaktbrood met eigen jus, pastinaak en spruitjes
-broodpudding met vanillesaus
-gebakken appeltjes met hangop en kletskopkruimels

Met het in gebruik nemen van de mobiele keuken blikte de Stichting Vrienden van Annenborch tijdens deze bijeenkomst voor o.a. sponsoren en relaties samen met de directie van Annenborch, cliëntenraad, beleidsraad en overige genodigden graag terug op de resultaten die gezamenlijk al werden bereikt, met deze in gebruik name als voorproefje van de toekomstige “Challenges”.

Tekst en foto’s Ted van der Loo
Meerdere foto’s zie www.thuisinhetnieuws.nl