Nieuws

PunT NL maandagavond 16 dec

In het begin van dit jaar werd er een nieuw album van Vitesse uitgebracht. Hierop veel opnames die nooit eerder zijn uitgebracht, en zelfs opnames met Herman Brood die in de beginjaren bij Vitesse zat. Enkele weken geleden kwam er zelf s een vinyl-versie op de markt. Hoogste tijd om daar eens over te gaan praten in PunT NL op Ros Radio.

Manager en muziekpromotor Ton Odijk komt daarvoor naar de studio en hij brengt Mieke Toering mee. Zij is de vrouw van de in februari overleden Roel Toering, eigenaar van Stable Studio in Arnhem. In deze studio kwamen alle grote bands van Nederland hun nummers opnemen, en uit deze grote schatkamer gaan we komende maandag muziek draaien.

Hierbij ook uniek materiaal dat je nooit eerder hoorde!

Luister mee, Ros Radio, 19.00 – 20.00 uur, ook via Ros TVKrant en kanaal 43 van Ziggo.