Nieuws

Team ‘Les Quizerables’ wint 4e Kwisutbeter

Tijdens een geweldige feestavond, met muziek van de band NOAH, gevolgd door een zeer spannende ontknoping van de lang verwachte prijsuitreiking, wat uiteindelijk toch hét hoogtepunt van de avond had moeten zijn, maar toch heel anders werd dan men had verwacht.

Tijdens deze feestavond en prijsuitreiking van Kwisutbeter, waar 96 teams met een totaal van 1.829 deelnemers aan hadden meegedaan, werd een prachtige fiets gewonnen door diegene die het aantal deelnemers had geraden die hadden meegedaan.

Nadat team nr. 8: Team Gertrudo met 837.5 punten als 3de was geëindigd, was de spanning te snijden, en kwam team nr. 73: Benewithimmelnix met 851 punten als 2de uit de strijd, wat inhield dat team nr. 49: Les Quizerables met 862 als winnaar van deze 4e Kwisutbeter het podium kon beklimmen ……… maar helaas ……… geen huldiging omdat niemand van het team op dat moment aanwezig was.

Uit het publiek kwam op deze avond wel iemand even het podium op om de organisatoren van dit niet weer weg te denken gebeuren hartelijk te danken voor het vele werk dat is verricht, hetgeen werd ondersteunt door een warm applaus.

Tekst en foto’s Ted van der Loo
zie meerdere foto’s www.thuisinhetnieuws.nl