Nieuws

CHRISTMAS SING-ALONG OP DE PARADE

Terwijl een lange rij bezoekers buiten de St. Jans Kathedraal al stonden te wachten om een bezoek te kunnen brengen aan de prachtige Kerststal die ook dit jaar weer stond opgesteld in de St. Jan, was het op de Parade bij Joris’ Wensboom gezellig druk tijdens de CHRISTMAS SING-ALONG, waar men kon meezingen met Kelsey Ikkersheim en Hans Tervoort met 25 kerstliederen van “Wij komen tesamen” en

“O Holy Night” tot “Merry X-mas Everybody en zelfs met “Flappie” kon worden meegezongen.

Een bijzonder gezellige samenzang in de nabijheid van een Horeca-paviljoen – draaimolen en een grote ijsbaan en diverse haardvuren om lekker op temperatuur te blijven. Veel hele families maakten gebruik van deze gelegenheid om gezellig even buitenshuis de Eerste Kerstdag door te brengen.

Tekst en foto’s Ted van der Loo

Meerdere foto’s zie www.thuisinhetnieuws.nl