Nieuws

Informatiebijeenkomst ‘Geen verkeershinder Heesch West’door Leefbaar Nuland

Leefbaar Nuland houdt op donderdag 30 januari om 20.00 een informatiebijeenkomst in Café Kerkzicht in Nuland. De initiatiefgroep zal de meest recente plannen presenteren alsook met de aanwezigen in discussie gaan over de te volgen procedure rondom inspraak en discussie met de directie van Heesch-West.

Alle belangstellenden zijn uitgenodigd voor de presentatie, maar zeker ook voor de discussie – jullie inbreng is van belang. Graag zien we het aantal sympathisanten groeien; maak ook jij je zorgen over de toename van de verkeersbewegingen in Nuland door Heesch-West en wil je op de hoogte gehouden worden door Leefbaar Nuland, laat je dan registreren als sympathisant en/of geïnteresseerde door een mail te sturen naar hans.biezen56@gmail.com of josvansleeuwen@hetnet.nl.

Leefbaar Nuland; Jos van Sleeuwen, Nico van Nuland en Hans van der Biezen.